fbpx

Food Pharmacy

Post image

Motion – en hälsans grundpelare.

Ikon_professorns_spaltEnligt professor Stig Bengmark har hälsan tre grundpelare: riktigt ätande, rikligt med motion och stresskontroll. Här på bloggen fokuserar vi ju väldigt ofta på det du stoppar i munnen, så därför känns det extra spännande att dagens krönika handlar om motion. I dag får vi bland annat ta del av studier som indikerar att motion är en rejäl bromskloss när det kommer till sjukdomar och att motion + raw food är en riktigt höjdare. Intressant! Läs krönikan här.

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.