fbpx

Food Pharmacy

Post image

Stress förstör din tarmflora och gör dig sjuk.

Ikon_professorns_spaltYes, det har äntligen blivit dags för ännu en krönika av vår favoritprofessor Stig Bengmark. Det verkar inte sämre än att de kommer att dugga lite tätare nu – redan nästa vecka tar vi en ny tjuvtitt i professorns dagbok.

Men, nu ska vi inte gå händelserna i förväg. I dag ska det handla om det som sannolikt är den farligaste av alla kända orsaker till sjukdom, nämligen stress. Stig lär oss hur vår hjärna och vårt immunsystem kontinuerligt utbyter information, hur våra tarmbakterier tar skada av de sk ”stresshormonerna” och hur risig tarmflora astronauter har pga, ja du gissade rätt, stress.

Läs här!

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.