Birchermüsli med quinoa och ingefära. – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Recept

Post image
fav

Birchermüsli med quinoa och ingefära.

fav

I dag ska vi prova ett nytt recept på birchermüsli. Vi tänker att du kan äta den som frukost eller mellanmål i helgen?

FullSizeRender-128

1 Börja med att ta fram 1 dl quinoa, 4 dl valfri yoghurt, en nypa salt, 1/4 tsk vaniljpulver, 2 dl havregryn och ingefära. Koka quinoan al dente med saltet, i en sisådär 8 minuter. Riv 1/2 tsk ingefära fint och rör ihop hela rasket.

FullSizeRender-129

2 Äh, vad tusan – vi höjer kameran lite va och visar den oretuscherade verkligheten bakom en blogg? Som tio par tår som verkligen skulle må bra av lite fotfil, t ex.

FullSizeRender-130

3 Jahopp, där kom den. Påsen. Vårt nyårslöfte är att ta den till återvinningen i år. Känns ändå rimligt.

IMG_3339

4 Och där till höger har vi adventsljusstaken. Har tjugondan knut varit än? Förlåt men vi har suttit inne i ett mörkt rum och skrivit bok den senaste månaden, så ingen koll på vad det är för dag längre.

IMG_3341

5 Och BH:n i lampan. Suck. Hängt där alldeles för länge. Den måste vi komma ihåg att ta ner innan barnen kommer hem.

IMG_3342

6 Nåväl, så här blev müslin. Vi toppade med lite blåbär men du kan så klart prova med vilka bär eller vilken frukt som helst. Kram på dig. Nu tar vi helg!

Recept: Green Kitchen Stories

Print

Birchermüsli med quinoa och ingefära

  • Av : Food Pharmacy
  • Portioner : 2 portioner 1x
Scale

Ingredienser

1 dl quinoa

4 dl valfri yoghurt

En nypa salt

1/4 tsk vaniljpulver

2 dl havregryn

1/2 tsk ingefära

Instruktioner

Koka quinoan al dente med saltet, i en sisådär 8 minuter. Riv ingefära fint och rör ihop hela rasket med resterande ingredienser och NJUT!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.