Recept

Post image

Hur du gör blodsockervänliga bananmuffins – steg för steg.

Att någon har köpt vår bok, riggat en kamera, bakat våra glutenfria bananmuffins, klippt ihop en film och lagt på världens härligaste musik är bara för fint för att vara sant. Att någon dessutom heter Hanna och är 13 år gör det hela extra mäktigt. Tack Hanna, vilken underbar måndagspresent!

 

PS: Följ oss gärna gärna på FacebookInstagram & Bloglovin’ och handla vår bok här.

Dela

Kommentarer

  1. Enligt boken ska det vara 1 dl durramjöl, Hanna har 2 dl- vilket stämner bäst? Följde bokens recept till punkt ock pricka men de blev inte så bra tyvärr- efter 1,5 h i ugnen var de fortfarande råa inuti..

    1. Food Pharmacy skriver:

      Aj då, typiskt, vad tråkigt att de inte blev bra! Grrr … Vi kör alltid med 1 dl mjöl och men prova en extra dl nästa gång kanske? Eller höj temperaturen på ugnen något snäpp, ugnar kan ju variera lite … Lycka till!

  2. Camilla skriver:

    Hur får ni era muffins så bruna, som de är på bild? Det är ju ingen kakao eller liknande i receptet, och Hannas muffins blir ljusa.

    1. Food Pharmacy skriver:

      Hm, de är nog ungefär samma färg, tror det kan vara ljuset som spökar? Våra brukar bli mittimellanbruna, nog mck pga kanelen …

  3. Hanna Didiricksson skriver:

    Hej! Min muffins blir inte så bruna. Jag tror att de beror på att jag ej hade i kanel. Men det beror på ljuset också, de blev mörkare i verkligheten!!

  4. Hmm bilder till boken kanske har lite filter………Finns många trixs hur man fixar mat så det blir mer färgglatt på bild …..men jag skall inte avslöja dem 😉

  5. Carro skriver:

    Mina muffins blir inte alls fluffiga inuti, genombakade, men ändå inte. Nu har jag en massa frågor…
    Vispade ni äggen en längre tid innan de torra ingredienserna tillsattes?
    Har ni mindre mängd kokosolja än receptet anger
    …eller mer durramjöl,
    …eller mer jäsningsmedel? Bakpulver, eller bara bikarbonat?
    Lät ni lingonen bli söndervispade innan de blandades ner i smeten?
    Högre ugnsteperatur?
    Vill verkligen få samma resultat som ni…!

  6. Klara skriver:

    Hej!
    Jag funderar på atr testa att göra era bananmuffins med rabarber i, vad tror ni om det?
    Har ni annars några bra rabarberrecept?

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.