fbpx

Food Pharmacy

Post image

Intervju med Stig.

Härliga och viktiga podden ”Hälsosnack med Lotta och Victoria” har intervjuat vår husprofessor Stig Bengmark. Vi är så entusiastiska över detta att vi delar länken här innan vi ens hunnit lyssna på den själva. Knäpp på dig snöskorna (om du är i Stockholm) eller flipflopsen (om du är i Marbella) och ta en långpromenad med Stig i öronen.

Och, smaka på det här då: alla som lyssnar får rabatt på Stigs synbiotika! Ange koden ”FRISK10” när du handlar på supersynbiotics.se så får du automatiskt 10 % rabatt.

Här kommer länken: http://www.halsosnackmedlottaochvictoria.se/podcast/40-stig-bengmark-halsans-12-budord-del-1/ . Victoria låter hälsa att det även går bra att lyssna i iTunes, Podcaster, Acast och på de ställen där man vanligtvis lyssnar på poddar.

 

Följ oss gärna gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här.

Dela

Kommentarer

 1. Isabelle skriver:

  En tanke bara.
  Vad sager Stig om micrade matlådor???
  Tack för en bra blog!

  1. Food Pharmacy skriver:

   Stig avråder från micro!

 2. Stig och många andra rekommenderar bönor, ärter och linser. Min mage klarar inte det. Jag får så mycket gaser att jag får magknip och dessutom kan jag inte sova på natten för att magen stökar runt.

  Hur ska alla vi med ”IBS-magar” äta?

  1. Food Pharmacy skriver:

   Åh så jobbigt det låter! Vi vågar inte själva ge några råd alls så klart men vet att Stig har synpunkter på dieter som Fodmap etc som utesluter massa saker vilket medför att bakterierna som kan bryta ner dessa saker till slut tackar för sig.

 3. Det är så underbart att Symbiotic inte är sötat. Uppskattar verkligen det.

  1. Food Pharmacy skriver:

   Ja visst är det!

 4. Kerstin Fredlund skriver:

  Hej Stig! Tacksam för din uppfattning om hur järnberikningen av all industriell barnmat som vällingar och gröter påverkar tarmfloran – det finns många studier som inte uppmärksammats – kanske är detta den felande orsaken till hög förekomst av autoimmuna sjukdomar i Sverige, Finland och Norge, däremot mindre förekommande i Danmark som använder betydligt mindre industriell barnmat.
  Mvh Kerstin Fredlund

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.