Food Pharmacy

Post image

Himlen har fått en till ängel.

I går somnade vår vän Gabriel in efter en nästan nio månader lång kamp mot leukemi. Om det är något som han skulle önska nu så är det att han på något vis kan hjälpa andra som drabbas av denna vidriga sjukdom.

https://www.cancerfonden.se/insamlingar/till-minne-av-var-alskade-gabriel

Vi skickar all kärlek till Gabriels själsfrände Anna, deras gemensamma son Sam, till Gabriels mamma och pappa, syskon och många, många, många vänner.

Dela

Kommentera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.