Pepparkaksmilkshake utan mjölk. Det perfekta mellanmålet i mellandagarna. – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Recept

Post image
fav

Pepparkaksmilkshake utan mjölk. Det perfekta mellanmålet i mellandagarna.

fav

Vet du vad? Mia åker till Åre på lördag. Och Lina, den lilla gottegrisen, är redan i alperna. Från och med julafton tänker vi nämligen ta lite ledigt från bloggen och fokusera 100% på semester. Men, som de proffsbloggare vi är har vi så klart tidsinställt några inlägg, så helt knäpptyst kommer det inte vara här i mellandagarna.

pepparkakssmoothie2

Två saker som vi garanterat gör på semestern: 1) Hasar runt i varsitt underställ. 2) Den här milkshaken.

Den är helt perfekt för alla er som har kvar lite pepparkakskrydda från pepparkaksbollarna. Det enda du behöver komplettera med är lite kokosmjölk/grädde, kakao och några frysta bananer, och vips så har du ett grymt mellanmål till barnen som smakar glassigt och sött och vansinnigt gott, men som du kan servera med rent samvete.

pepparkakssmoothie1

Pepparkaksmilkshake
(2 stora glas)

1 burk kokosgrädde/mjölk
2 stora (eller 3 små) frysta bananer
1 msk kakao
1-2 msk pepparkakskrydda

Ös ned i en mixer och blanda. Lina låter hälsa från sin österrikiska bergstopp att det är bananen som är tricket, så let’s go bananas!

pepparkakssmoothie3Tänk att i morgon är det julafton. IIIH. Nu återstår det bara att hitta barnens julstrumpor som verka vara på villovägar. Sedan är vi redo.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.