Ett snabbt mellanmål som håller insulinet på jämn nivå. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Ett snabbt mellanmål som håller insulinet på jämn nivå.

När sötsuget slår till vilket ju händer lite titt som tätt, är en grape aldrig fel att ha till hands. Dels är det ju så sjukt gott, men dessutom håller grapefrukten insulinet på jämn nivå vilket gör att du undviker hungerdippar. Trots den sötsyrliga smaken är grape en basisk frukt vilket ju är lite lätt förvirrande men bra eftersom mycket av det vi stoppar i munnen varje dag är försurande.

Ok, hör på det HÄR då: grapefrukten är rik på  något som heter folater och folatsyra som är ett ämne som är viktigt för nybildandet av hudceller vilket motverkar åldrande av huden. Och, för oss med cancernoja är det skönt att veta att grapen innehåller citrusolja limonen och karotenoiden lykopen, som bägge visat sig ha en hämmande verkan på tumörer.

Bra grej, den där grapen. Så nu är bara frågan: heter det GREJP eller GRÄP?

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

  1. Kan man inte köra apelsin? Eller hur stor skillnad är det på de två?

    1. Food Pharmacy skriver:

      Hej Kryddan, såklart att du kan ta en apelsin till mellanmål om du hellre vill det! Informationen i detta inlägg gäller just Grape och är inte densamma som om vi hade skrivit om apelsin:-)

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.