Våga vägra vabbruari. – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Recept

Post image
fav

Våga vägra vabbruari.

fav

Vabbruari som februari ju kallats i media de senaste åren är snart till ända. Aldrig är vi så krassliga, snuviga och ömkliga som just nu: influensa, vinterkräksjuka, RS-virus och andra virus klubbar både barn och vuxna. Att vi ska tvätta händerna lite extra noga den här perioden har vi ju hajat, men sen då? Jo, vi proppar i oss mängder med frukt och grönt i alla dess former för att boosta immunförsvaret så klart.

vabbruari2

Lägligt nog har butikerna i våra kvarter börjat ta in färsk gurkmeja. Kan vi nosa oss till en liten trend kanske? Eller läser allihopa vår blogg? Oavsett hoppas vi att den lilla powerroten har kommit för att stanna.

The ultimate vabbruaribomb

3 cm färsk ingefära
2 små färsk gurkmeja
½ citron
2 grape
1 morot

Juica och drick.

vabbruari3

Rookie_200x200px-03

Den här juicen är ju rätt så sur, så om du eller kidsen inte har vanan inne kan du enkelt byta ut grapen mot några apelsiner och minska på citronen. Ett annat tips till dig som har svårt att få i dina barn grönsaker är att dra en liten “grön lögn” som vi brukar kalla det. Det här är varken en gurkmejajuice eller en morotsjuice. Det här, barn, är en typiskt apelsinjuice.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.