Vabbruarisvepet. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Vabbruarisvepet.

Så, för en vecka sedan var februari äntligen till ända och vi gick förväntansfulla in i mars. Det är nu alla luras tro att våren är här. En liten snödroppe och lyckan är fullkomlig. Dagen därpå faller snön igen.

Vår eller inte, vi backar bandet lite och tittar på vad som hände i februari. Först och främst: vad hände? Jättemånga människor hittade hit i februari. Välkomna allesammans, vi ska göra vad vi kan för att ta hand om er på bästa sätt (säger vi och försöker spela iskalla fast vi i själva verket  är så malliga att vi borde skämmas).

syltkakor2

Den 1 februari startade Frida Boijsen på GT #godisstopp. Vi hakade givetvis på, i sällskap av våra barn (förutom Ludde som vägrade släppa på sitt lördagsgodis vilket var helt fine, vi tänker inte tvinga någon). I vilket fall gav det mersmak och vi kommer fortsätta att dra ned radikalt på socker. Läs om våra tankar här.

servering

Vi lärde oss vikten av att äta d-vitamin. D-vitamin finns i fet fisk, solstrålar och som tillskott. Här är ett recept på en görgod makrill som vi brukar laga. Antal ingredienser? Två. Antal minuter det tar att laga den? Två. Antal frågor på detta? 0.

gluten

Vi följde SvD:s rapporter om glutens vara eller icke vara med spänning men tyckte väl att några av artiklarna var lite ofullständiga. Så, vi tog tjuren vid hornen och ringde själva upp läkarna som citerats och, well, fortsatte helt enkelt intervjua dem. Blev faktiskt lite klokare vilket ju aldrig kan skada. Läs här.

hommous4

Och sist men inte minst lagade vi massa go mat. Vilket recept ni gillade mest? Det här!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.