Dagens outfit! Cantaloupmelon. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Dagens outfit! Cantaloupmelon.

Förutom det allra nödvändigaste som pass etc försöker vi alltid ha en frukt i handväskan om hungern skulle gå till attack när vi minst anar det. I dag trycker vi ner Stigs favoritmelon i it-väskan: cantaloupen. Mycket mindre fruktsocker än alla andra melonsorter (ligger i nivå med hallon)!

Handväska och läppbalsam: Junis. Pass: från passexpeditionen. Bok: från bokhyllan. Melon: Coop.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.