Dagens outfit! Syrad rödkål. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Dagens outfit! Syrad rödkål.

I dag möter vi världen med syrad rödkål i magen. Rödkålens antioxidant heter antocyaniner, en typ av antioxidantiva flavonoider som motverkar negativ cellbrytning. Att rödkålen är syrad gör den ännu nyttigare eftersom det bildas goda bakterier för magen under syrningsprocessen.

DSCF4424

DSCF4435

DSCF4432

Byxor: H&M leggings. Top: gammalt underställ i marinoull från Icebreaker. Accessoar: rödkål från Sabis.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

  1. Syrade grönsaker är både gott och nyttigt. Men jag hörde också att vi måste vara uppmärksam, så den inte har upphettats i tillagningsprocessen. Många gånger kan man läsa på produkterna att de är pastöriserade och då försvann ju vitsen med det hela.
    Bäst att syra själv

  2. AnnaKarin skriver:

    Har ni nåt bra recept på syrad rödkål?
    Tack för bra blogg

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.