Missa inte! Vårt nya nyhetsbrev. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Missa inte! Vårt nya nyhetsbrev.

Några av er har redan förstått att vi har ett nyhetsbrev, men om du inte råkar vara en av dem så kan vi tipsa om den tjusiga korallröda knappen här nedan på vilken det står “få veckobrev”. Klicka på den och registrera din mejladress så får du ett prydligt litet mejl från oss varje söndag där vi sammanfattar veckan. Jättebra recap för dig som inte hunnit gå in på bloggen i veckan!

(Och om du inte följer oss på Facebook kan du självklart klicka på den ljusblå knappen också. Då hamnar du på vår Facebooksida. Klicka på den muntra tummen och abkrakadabra så får du en uppdatering på Facebook varje gång vi släpper ett nytt inlägg.)

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.