Universums godaste brownie. – Food Pharmacy

Recept

Post image
fav

Universums godaste brownie.

fav

Den är raw. Den är glutenfri. Den är vegan. Den är utan tillsatt socker. Den är i två lager – nötig i botten och silkeslen på toppen. Den är full av choklad. Den har ett täcke av kakao. Den är snart i din mun. Den är universums godaste brownie.

DSCF4455

Raw brownies
(på tok för få)

Botten:
1 dl valnötter
2 dl naturella cashewnötter
1 dl kokosflingor
10 medjooldadlar
1 dl kakaopulver
2 msk kallpressad kokosolja, mjukrörd
1/2 vaniljstång
1 nypa havssalt

Toppen:
10 medjooldadlar
2 msk kakaopulver
2 msk kokosolja, flytande
1/2 vaniljstång
1 nypa havssalt
1 tsk kakaopulver

Klä en form, cirkus maximus 15×15 cm, med bakplåtspapper. Hacka valnötterna grovt och ställ dem åt sidan. Kör cashewnötterna och kokosflingorna till ett fint mjöl i din mixer. Tillsätt: dadlar, kakaopulver, kokosolja, vanilj och salt och mixa. Vänd ner valnötterna i hela klabbet. Tryck ut massan i formen och ställ den i frysen medan du förbereder toppingen: mixa dadlar, kakaopulver, kokosolja, vanilj och salt till en slät smet. Ta ut botten ur frysen och bred toppingen ovanpå och pudra över kakaopulvret. Plasta in noggrant och in i frysen igen i 2 timmar (eller tills toppingen har stelnat). Skär upp i avlånga rutor och svimma av tillfredsställelse.

DSCF4477

Happy Friday cosiness!

Recept: “Hello green” av Josefin Jäger

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.