Veckans matinspiratörer! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Veckans matinspiratörer!

OPA OPA – kolla vilka glada prickar som blev intervjuade av bloggen healthyliving.se i veckan! Intervjun handlar om vetenskapliga studier, låga temperaturer och grönsakernas superkrafter, och är en rätt bra sammanfattning av vad vi pysslar med här på bloggen. Klicka här för hela intervjun!

hunger1

Asch, vi slänger in ett till lästips när vi ändå har ångan uppe. Du har väl inte missat tidningen Hunger? (bild från förra numret) Chefredaktör är snilleblixten Mats-Eric Nilsson, du vet han som skrivit “Den hemlige kocken” och “Äkta vara”. Ett väldigt annorlunda matmagasin (på ett väldigt bra sätt). Slut på tipsandet.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

 1. Hej!

  Tack för bra blogg från nybliven läsare. Jag undrar om ni skulle kunna slänga upp en lista “for dummies”, eller liknande. Det känns som det blir så troligt mkt information ibland att det är svårt att sålla, och det känns som för stort steg att byta helt kost nu.

  Jag tänkte i formen vilka kosttillskott man kan behöva ta, vad man kan slänga på för nyttiga saker på maten osv. 10 nybörjarsteg.

  Tack och bock!

  S

  1. Food Pharmacy skriver:

   Hej och tack Sofia! Väldigt bra tips, vi tar det till oss!

 2. Hej,
  Tack för er grymt inspirerande blogg! Är väldigt intresserad av probiotika och skulle gärna vilja veta vad för probiotika ni äter och i vilken form.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.