Print

Raw Salted Caramel

Scale

Ingredienser

Cashewbotten:

2 dl cashewnötter

1 dl kokosflingor

1 msk honung

1 msk mjuk kokosolja

1 nypa salt

Kola:

20 medjooldadlar (urkärnade)

1/2 dl smält kokosolja

1 tsk salt

1 tsk bourbonvanilj

Instruktioner

Cashewbotten:

Mixa rubb och stubb och tryck ut massan (cirka 1 cm tjock) i en brödform klädd med plastfilm eller bakplåtspapper.

Kola:

Mixa allt LÄNGE. När du tror att du är klar så mixar du lite till. Kolan ska verkligen bli till en kola: blank och seg. Tryck ut kolamassan över cashewbotten och låt stå i frysen i cirka 1 timme. Skär upp i bitar och förvara i kylen.

Food Pharmacy
Översikt

Vi använder kakor (cookies) för att kunna erbjuda dig bästa möjliga användarupplevelse på foodpharmacy.se. Kakorna lagras i din webbläsare och används för funktioner som att känna igen dig när då återvänder till siten samt hjälper vårt team förstå vilka funktioner och innehållstyper som är mest intressanta för dig och alla andra användare.