Dagens outfit! Ekologiskt iskaffe. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Dagens outfit! Ekologiskt iskaffe.

Om du lyssnar riktigt, riktigt noga så kan du nog höra iskaffet som skvalpar runt i våra magar den här månaden. Det görs på kallt kaffe, kall is och, yeees, kall havremjölk. Var noga bara när du väljer kaffe i butiken så att 1) det är ekologiskt och 2) det inte är mörkrostat. Vanliga kaffebönor är hårt besprutade och ju mer rostade, desto sämre för kroppen. Så bye bye “rik karaktär med större fyllighet ” och hello “mjuka toner och len eftersmak”.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.