Vi åker till Köpenhamn och planerar vad vi ska äta! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Vi åker till Köpenhamn och planerar vad vi ska äta!

Wihi, nu fungerar internet som det ska igen. Vilket betyder att 1) vi kan dela med oss av vad vi planerar att äta i veckan och 2) barnen kan lyssna på “Bring out the fire” med Andreas Weise nonstop på högsta volym hela dagen lång (tills föräldrarna plötsligt får nog och stänger av nätverket igen).

Nåväl, i dag roar vi oss med att packa bilen för i morgon bär det av till Köpenhamn. På vägen ner äter vi pannkakor utan massa jox fyllda med raw sylt med chiafrön. Tyvärr hade vi redan hunnit boka ett annat hotell när vi blev tipsade om det här hotellet, de ska tydligen servera en alldeles fantastiskt ekologisk frukost varje morgon. Barnen älskar sashimi och sushi så här lär vi ju hamna förr eller senare. Och det här stället låter ju onekligen väldigt spännande också – 100% paleo! På tisdag lallar vi runt på stan och äter en raw lunch här, och sedan blir det Tivoli för hela slanten. Och på onsdag åker vi hem. Vi tar Strandvejen och stannar och kollar konst och äter lunch på Louisiana, kul att de verkar ha så mycket fisk och vegetariskt på menyn!

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

 1. Sofia | Avocado Baby skriver:

  Ni borde äta på Manfreds (manfreds.dk) – biodynamiskt, fokus på veg och ljuvliga naturviner. Bra ställe med kids också om ni sitter ute, min treåring härjade på trottaren medan jag + övriga vuxna åt femrätters.
  http://www.avocadobaby.se

  1. Food Pharmacy skriver:

   Nämentack vilket bra tips, var på Biomio ikväll men för mycket kött på menyn för vår smak och inte så barnvänligt, kollar genast upp Manfreds!

 2. Therése skriver:

  Vilka bra tips!
  Och bra påminnelse att man faktiskt kan kolla upp i förväg var vi kan äta någonstans. Mat på resa är krångligt med bl a glutenintolerans och histaminintolerans i familjen…

  Tips på ställen i Göteborg och på Öland? Vi åker dit i sommar.

  http://eko-lovat.blogspot.se/

  1. Food Pharmacy skriver:

   Hej Therese, ett bra tips i Göteborg är Raw Food baren på Prinsgatan 5 i Linnéstaden. Öland är inte våra hoods tyvärr…

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.