Majsvepet. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Majsvepet.

Lite svårt att fatta, men maj har faktiskt lämnat in en avskedsansökan och tackat för sig. Och därför slår vi på stort och sammanfattar månaden som gick.

soppa1

Vi gjorde flera spännande intervjuer i maj, bland annat den här. Catharina Lavebratt är alltså docent i medicinsk genetik vid KI, och leder studien om sambandet mellan tarmfloran och ADHD som sätter igång på på KI i höst. Ett mycket intressant samtal.

IMG_0083

En annan spännande sak som hände var att vår vän Pernilla gick till botten (ho ho) med den odlade laxen. Är den KRAV-märkta odlade laxen lika sunkig som den vanliga odlade laxen? Svaret hittar du här.

DSCF0042

Vi lagade en supersnabb avokadosoppa under loppet av tre minuter och tarmfloran hoppade jämfota av lycka.

IMG_0743

En annan som hoppade jämfota var modellen på bilden som fick äta våra sinnesrubbat goda råa salted caramels.

DSCF4049

Vi satte äntligen vårt Nike Fuel-band på laddning och upptäckte att det var ju riktigt SKOJIGT det här med att räkna steg och kalorier. Den dagliga power walken längst med golfbanan, genom skogen, bredvid vattnet, uppför backen och nedför den lilla stigen är alltså 5339 steg lång. Så nu vet du det.

DSCF4051

Har du inte upptäckt Aftonbladets grävpodd “Fallet” än så se till att göra det i dag. Så spännande! Under tio avsnitt granskar Aftonbladet ett 29 år gammalt mordfall och ställer sig frågan – vad var det egentligen som hände den där morgonen den 21 maj 1986?

DSCF0038

Så där ja. Nu blickar vi framåt och håller stortummar och lilltår för att det snart blir så varmt och skönt att man kan gå ut genom dörren i bara en t-shirt (ja alltså, något på underkroppen är ju också att rekommendera).

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.