Raw vegan curry med marinerade champinjoner och lök. – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Recept

Post image
fav

Raw vegan curry med marinerade champinjoner och lök.

fav

För ett par veckor sedan trillade vi över ett så himla trevligt recept på en raw curry. Himla trevligt för att 1) det var så enkelt/gick så snabbt/innehöll så få ingredienser och 2) det var så galet gott. Häng med så berättar vi hur vi gjorde:

DSCF2035

1 Mät upp 1/4 cup cashewnötter, 1 cup vatten, 1 tsk curry, 1/4 cup hackad lök och salt och peppar, och mixa tills soppan blir fin och gräddig. Sluta mixa.

DSCF2039

2 Blanda 1 1/2 cup fint skivade champinjoner, 1/4 cup hackad lök, 1 tsk citronjuice, 1 tsk tamarisås och generöst med färsk koriander, och vänta medan grönsakerna tar smak av marinaden. Sluta vänta.

DSCF2047

3 Häll curryn över champinjonerna eller champinjonerna över curryn och ät. Förslagsvis med en sked.

IMG_0709

4 Slicka skålen ren utan att skämmasochmenhallå VÄNTA lite nu… Varför dyker det plötsligt upp en ugnssäker form med tre torskfiléer mitt i receptet på raw curry? Jo du, det ska vi genast förklara:

För att om du halverar mängden vatten och curry i soppan så får du i stället: en sås. Och häller du såsen över några fiskfiléer i en ugnsfast form och värmer hela baletten på 60 grader i ugnen så har du inom en timme: en väldigt god fiskrätt som hela familjen gillar.

Och det är ju också himla trevligt.

Geniet bakom receptet: www.thisrawsomeveganlife.com

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.