Print

Rabarbermousse

Scale

Ingredienser

2 rabarberstjälkar

2 dadlar

2 msk kokosolja

Instruktioner

Slit upp två rabarberstjälkar ur trädgårdslandet/fruktdisken och leta fram en burk kokosolja och två dadlar. Skär några tunna strån från stjälken med en kniv och lägg dem i ett glas vatten så kan du använda dem att dekorera desserten med lite senare. Skiva rabarbern slarvigt och lägg ned den tillsammans med 2 msk vatten i en kastrull. Värm på låg temperatur tills rabarbern mjuknat. Ta av kastrull. Låt svalna och mixa sedan med dadlar och kokosolja. Stjälp upp i små glas, dekorera med rabarberlockarna och låt stå i kylen en stund så att smeten stelnar och blir så där härligt mossig.

Food Pharmacy
Översikt

Vi använder kakor (cookies) för att kunna erbjuda dig bästa möjliga användarupplevelse på foodpharmacy.se. Kakorna lagras i din webbläsare och används för funktioner som att känna igen dig när då återvänder till siten samt hjälper vårt team förstå vilka funktioner och innehållstyper som är mest intressanta för dig och alla andra användare.