Några av våra favoriter i köket. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Några av våra favoriter i köket.

I dag flyttar Mia ut till landet och i väskan knör flipflops och linsvätska tillsammans med kokböcker och en blender. Tantdrömmen är förstås att ha DUBBLA UPPSÄTTNINGAR av allting och inte behöva kånka råsaftscentrifuger och glutenfria mjölblandningar över klipporna, men fram tills den dagen släpar vi glatt runt på lite extra packning. Följande köksgeråd åker således ned i väskan:

DSCF4393

Vår groddmackapär. Blivit besatt av groddade mungbönor, olivolja och örtsalt.

DSCF4397

Alla härligt tummade kokböcker. Ovan ser du ett axplock.

DSCF4398

Den här kokboken fick vi i present av några vänner i England – bara blanka sidor att själva fylla i. Planen är att börja på bryggan i sommar.

DSCF4409

Efter en liten olycka på landet i höstas är vi en stavmixer kort. Juni erbjöd plats i sin kånken så det var bara att tacka och ta emot. Och, don’t worry – Mia plockade upp den igen så fort bilden var tagen och placerade den på väl tilltaget avstånd från klåfingrar.

DSCF4423

Och sist men inte minst så åker ju förstås vår älskade blender ner i kofferten. Den här mojängen i tre delar går varm här hemma flera gånger om dagen. Vi har fortfarande inte riktigt fått kläm på vad som skiljer den här och ärkefienden Vitamix åt, men de har i alla fall gemensamt att de båda två är vansinnigt dyra. Men, med tanke på hur mycket vi använder den så känns det ändå helt ok.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

  1. Katarina skriver:

    Plus att den håller i evigheter!! Jag köpte min 2005 och den funkar fortfarande utan nåt som helst problem!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.