Veckans antiinflammatoriska recept! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Veckans antiinflammatoriska recept!

Det är söndag, men i stället för att ha följande utsikt – gata, blåmes, ek, brännässla – utanför köksfönstret, så får vi stå ut med att glo på det här – klippa, hav, mås, segelbåt. Ja, du gissade rätt. Vi är på Västkusten. Och här tänker vi stanna i några veckor. Tanken är att fortsätta leta veckans antiinflammatoriska recept på söndagar, men som du vet blir inget riktigt som man tänkt sig på semestern. Plötsligt skiner solen i fem minuter och då blir det en båttur istället för linssoppan på spisen. Och dessutom har vår lilla gulliga skärgårdshandel långt ifrån allt man vill ha. Det fanns visst ingen ekologisk spenat i dag. Det fanns visst ingen spenat alls i dag. Den var visst stängd i dag (affären, inte spenaten).

Och när vi ändå snackar sommar tänkte vi flagga lite för att bloggen eventuellt kommer att se lite annorlunda ut i juli. Vissa dagar ger vi både dig och oss lite semester, helt enkelt. Andra dagar har vi överskottsenergi vilket lär märkas.

servering

Här är i alla fall veckans inspiration. På onsdag lagar vi en magisk vattenmelonsgazpacho tillsammans, missa inte detta. För övrigt blev vi väldigt sugna på att hitta det ultimata potatissalladreceptet i sommar, sneglar i skrivande stund lite på det här och det här . Gott till en bit torsk eller makrill, tänker vi. Sådana här lär det bli en hel del av i sommar också – bara hacka, inte tänka. Och så trillade vi just över dom här små kompisarna för stundande båtutflykter. Har en idé om hur man kan göra brödet också, återkommer i frågan.

 

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.