Veckans antiinflammatoriska meny! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Veckans antiinflammatoriska meny!

Söndag och dagen till ära är vi i CANNES så det här är något så modernt som ett tidsinställt blogginlägg. Här är i alla fall lite inspiration till vad som kan tänkas hamna på Food Pharmacys middagsbord i veckan. En ny variant på pesto med broccoli och utan parmesan, och en grön ärtsoppa med lök, buljong och chili som vi tänker våga oss på att göra raw. Samt curryfisken igen, sorry för det men våra små avkommor älskar den.

Recept:

Broccoli pesto med bönpasta
Grön ärtsoppa med Mariannes bröd
Torsk i ugn med raw curry

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

 1. Budapest skriver:

  Hej, ta inte detta som någon allvarlig kritik, det är mest ett undrande.
  Med utgångspunkt för den mat ni rekommenderar och Stig Bengmarks egna uttalanden och egna kosthållning så tycker jag ni äter förhållandevis lite av den varan. Nu kanske inte ert mål är att göra det ( eller att allt inte syns på bloggen), men man kan lätt tro det när man läser här. Ser typ aldrig att ni äter sallader, eller jättemycket variation av grönt, frukt (all frukt inkluderar då, även salladsfrukter), rotsaker, nötter, frön osv. Oftast är det rätter baserade på nån enstaka sak, med kryddning till. Inte feta sallader och liknande med mycket fibrer och stor variation.

  Som sagt, inte menat som kritik, bara en undran. Jag äter inte själv feta råsallader eller liknande med massor variation i regnbågens alla färger hela tiden, även om jag tror mycket på en kosthållning där det är i fokus.

  1. Food Pharmacy skriver:

   Hej och tack för väldigt bra kommentar! Vi dricker båda gröna smoothies varje dag och äter stora portioner sallader. Vi äter inte lika hard core som Stig eftersom vi har svårt att få ihop livet med barn, vänner etc och en sådan kosthållning. När vi äter med vänner som vill äta sunt eller när vi äter tillsammans med varandra eller själva håller vi oss dock till gröna smoothies och sallader.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.