Skaldjur med sallad på fänkål och apelsin. – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Recept

Post image
fav

Skaldjur med sallad på fänkål och apelsin.

fav

När vår vän Pernilla hjälpte Lina att flytta sina imponerande tre kvarter häromveckan tackade Lina henne genom att bjuda på pizza och bärs. Närå, skoja bara. Hon bjöd på skaldjur. Och Pernilla, som har bott i Rom i flera år, kompletterade världsvant med en apelsinsallad som man tydligen brukar servera i Italien tillsammans med just skaldjur. Lite salt och lite sött. Mama Mia.

DSC_0076-2

Resultatet? En frisk och fräsch sallad som du kan servera som en sidorätt till egentligen vad som helst.

Italiensk apelsinsallad
(4 personer)

2 apelsiner som du skivar i runda skivor
1 fänkål som du hackar fint
Olivolja som du ringlar
Salt och peppar som du smakar av med

Färdigt!

Print

Italiensk apelsinsallad

  • Av : Food Pharmacy
  • Portioner : 1 sallad 1x
Scale

Ingredienser

2 apelsiner

1 fänkål

Olivolja

Salt och peppar

Instruktioner

Skiva upp apelsinerna och hacka fänkålen fint. Därefter ringlar man bara olivoljan över och smaksätta med salt och peppar. Klart för servering!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.