Boktips till alla nyblivna föräldrar! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Boktips till alla nyblivna föräldrar!

I veckan berättade vi att vi håller på och filar på en bok och i dag kan vi läska er med att härliga Ann Fernholm släpper sin nästa bok i början av november. Den heter “Smakäventyret – att lära små barn äta mat” och är en liten handbok i vad föräldrar behöver veta för att kunna motstå industrins lobbying om att deras mat är bäst för spädbarnen (ett helt kapitel handlar tydligen om välling och industrigröt och varför stora mängder vetemjöl kan vara skadligt för omogna tarmar). Ett annat mål med boken, skriver Ann på sin blogg, är att få föräldrar att tro på sina små. Barn kan lära sig att äta all världens mat, bara de får öva på detta från början.

Åh, önskar så att vi hade haft den här boken till hands för en sisådär fem och sju år sedan. Tur att vi har nyblivna formgivarmammor och bästismammor som vi kan köpa den till i höst.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

  1. Therése skriver:

    Åh , önskar att jag också hade haft den för 10 och 14 år sedan. Och även vetat mer kring gluten och dess verkan… Äldsta dottern är glutenöverkänslig idag (visar dock inte något på blodprov) och jag tänker att man kanske hade kunnat introducera gluten på ett försiktigare sätt.
    Men, men…då var då och nu är nu. Bra för de som blir föräldrar nu!
    Hälsn Therése
    http://eko-lovat.blogspot.se

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.