Dagens outfit! Tandkräm utan fluor. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Dagens outfit! Tandkräm utan fluor.

I kväll går vi till sängs med en nyinköpt tandkräm från Kingfisher. Sedan Stig gjorde oss uppmärksamma på att fluor kanske inte är helt hundra att borsta tänderna med dag ut och dag in, utvidgade vi vårt tandkrämsskafferi med en fluorfri variant (nu låter det nästan som att vi delar tandkräm men så är icke fallet, vi unnade oss faktiskt varsin). Det verkar finnas massa orsaker till varför fluor inte är bra, men bland annat har Stig förklarat att fluor och jod konkurrerar i kroppen om “utrymme i cellen” och att fluoret driver ut joden som är mycket viktigt för att cellerna ska fungera.

Tandkräm: Kingfisher Mint från Gryningen. Tandborste: vintage. Nalle: Luddes privata. Godnattsaga: “Doktor Proktors pruttpulver” av Jo Nesbø.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.