Styrelsemöte på kajen! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Styrelsemöte på kajen!

I dag hade bloggens styrelse möte på kajen. Juni förklarade mötet öppnat och Carl utsågs till protokollförare. Dagordningen (fiska krabbor, spela minigolf och åka båt) godkändes. Vi diskuterade bloggen och Luddes och Ninnis önskan om mer pizza på bloggen noterades. Ha en fin lördag!

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.