Tar ett dopp till och fantiserar om blåstång. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Tar ett dopp till och fantiserar om blåstång.

Varför vi inte uppdaterar bloggen 07:00 varje dag? Förlåt, men vi har tydligen tagit oss friheten att vara lite lediga i några dagar. Dessutom är uppkopplingen extremt opålitlig här på landet (vilket på sätt och vis kan vara rätt skönt när man är på just landet).

Så nu vet du detta. Vi har alltså inte försvunnit, vi samlar bara kraft inför hösten. Joggar runt ön varje morgon. Tar påtår på kaffet. Badar trots att det bara är 15 grader i vattnet (och 13 i luften). Och varje gång vi står där på badstegen och tvekar in i det sista, så slänger vi en suktande blick mot blåstången och slickar oss om läpparna i smyg. Enligt internet går den både att blanchera och koka. Någon som provat?

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.