Dagens outfit! Ekologiska gubbar. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Dagens outfit! Ekologiska gubbar.

Vi kickar igång helgen med två trendiga ekologiska jordgubbar i hårsnodden. Vi trodde att det var allmänt känt att jordgubbar är hårt besprutade och att man verkligen bara ska köpa ekologiska jordgubbar, men så fick vi lära oss i veckan att detta tydligen inte alls är något som gemene man känner till. Så, här kommer en liten varning till alla er som planerat att ha oekologiska jordgubbar i håret i sommar:

I Livsmedelsverkets tester visade det sig nyligen att inte mindre än 83 procent av alla prover innehöll restgifter. Och – i något prov hittade man så mycket som tio olika preparat, varav flera är klassade som cancerframkallande. Go eko!

Kaftan: Zara. Jordgubbar: grönsaksståndet på kajen. Hår: modellens privata.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.