Dagens outfit! Antiinflammatorisk gurkmeja. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Dagens outfit! Antiinflammatorisk gurkmeja.

I dag börjar vi dagen med örtte och gula händer. Varför? För att vi precis har druckit Stigs gurkmejashot. Och gurkmeja färgar ju som bekant av sig. På precis allt.

I vilket fall.

Om du ska äta/dricka gurkmeja i pulverform så är det alltid bra att lägga till lite chilipeppar eller svartpeppar (så mycket du står ut med, dock inte mer än 1/4 tesked). Normalt sett tycker kroppen att det är lite klurigt att ta upp just gurkmeja, men tack vare pepparn så underlättar du upptaget och dessutom förstärker du effekten eftersom chili och peppar i sig själva är starka antioxidanter och inflammationshämmande.

En win win, helt enkelt. Här har du receptet på Stigs gurkmejashot.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.