Dagens outfit! Omega-3. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Dagens outfit! Omega-3.

I dag har vi på oss shorts med feta fiskar och massa härlig Omega-3 när vi tjuvkikar på grannarna. Tyvärr är det rätt svårt att få i sig dagsbehovet av Omega-3 via enbart kosten så därför brukar vi, utöver fiskshortsen då, komplettera med tillskott så gott som varje dag. Och då allra helst krillolja som har en 48 gånger starkare antioxidanteffekt är vanlig fiskolja (BURRI L et al FRONT Genet. 2011 Jul 12;2:45.).

Shorts: J Crew. Tischa: Marc Jacobs. Kikare: modellens privata. Krillolja: Life.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

 1. Hej! Skulle ni kunna skriva lite om algolja som ett alternativ till att fiska ur haven? Är det bra i jämförelse?

 2. Kristina skriver:

  Hej! Går just och funderar på att köpa krillolja – vilka märken är bra? Har en fiskvägrande 2,5-åring hemma som också skulle behöva men vet inte hur jag ska få det i honom… Tips mottages tacksamt!

  Tack för bästa bloggen!

  Hälsar Kristina

 3. Hörni! Jag tror faktiskt inte vi borde använda krillolja med tanke på våra hav och pingviner, valar, sälar och alla andra djur i Antarktis är beroende av krill för sin överlevnad.
  http://www.greenpeace.org/sweden/se/nyheter/nyheter/licence-to-krill/

  1. Food Pharmacy skriver:

   Tack för info, ska genast kolla upp detta!

 4. Sanna skriver:

  Hej! Har ni provat omega-3 gjort på odlade alger istället för fisk? Tänker att man slipper miljögifter mm. Finns nån Simris alg som låter intressant, men jag har inte hittat den i nån affär än.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.