Fredagsmys i regnbågens färger. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Fredagsmys i regnbågens färger.

Medan vissa (Mia) höll på att blåsa bort fullständigt på västkusten i somras, drog andra (Lina) till Frankrike i slutet av juli. Och väl där skickade vissa (Lina) triljoner mms till andra (Mia) på solbrända fötter, knallröda horisonter och harmoniska barn i pool. Och precis när vissa (Mia) höll på att gå under av avund skickade andra (Lina) ett mms som fick henne på lite bättre humör.

Nämligen det här:

Ninni Sommar15 145-4

Fredagsmys på stranden. Men i stället för en skål med chips eller en dunk med läsk eller tretton kulor glass med chokladsås, ställde kyparen fram en korg full av regnbågens färger: blomkål, fänkål, purjolök, morot och tomat.

Tänkte bara påminna om det. Att ibland behöver fredagsmyset inte vara svårare än så.

Ha en fin regnbågshelg!

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.