Fredagsmys i regnbågens färger. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Fredagsmys i regnbågens färger.

Medan vissa (Mia) höll på att blåsa bort fullständigt på västkusten i somras, drog andra (Lina) till Frankrike i slutet av juli. Och väl där skickade vissa (Lina) triljoner mms till andra (Mia) på solbrända fötter, knallröda horisonter och harmoniska barn i pool. Och precis när vissa (Mia) höll på att gå under av avund skickade andra (Lina) ett mms som fick henne på lite bättre humör.

Nämligen det här:

Ninni Sommar15 145-4

Fredagsmys på stranden. Men i stället för en skål med chips eller en dunk med läsk eller tretton kulor glass med chokladsås, ställde kyparen fram en korg full av regnbågens färger: blomkål, fänkål, purjolök, morot och tomat.

Tänkte bara påminna om det. Att ibland behöver fredagsmyset inte vara svårare än så.

Ha en fin regnbågshelg!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.