Varsågod - en liten intensivkurs i hur du kommer tillbaka efter sommarens alla middagar och fikor. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Varsågod – en liten intensivkurs i hur du kommer tillbaka efter sommarens alla middagar och fikor.

Alla som har ätit frukost, lunch eller middag med oss den senaste månaden vet att vi inte alls har lyckats hålla oss till periodisk fasta och enbart gröna smoothies i sommar. I Platons idévärld har vi suttit hela juli på bryggan och fiskat vår egen makrill till tonerna av Taube, men i den vanliga sinnevärlden har det faktiskt hänt att det slunkit ner lite annat smått och gott mellan varven som egentligen inte alls hör hemma i våra magar.

Men nu är semestern slut. Jo, det är tyvärr sant. I dag är dagen då vi kånkar in utemöblerna, strippar krusbärsbusken en sista gång och låser dörren. Och i samma sekund som vi sätter oss i bilen plockar vi fram det här inlägget som vi skrev en gång i tiden när vi ville sammanfatta vad vi hade lärt oss av Stig. Det kanske känns lite extra långt och kämpigt just i dag, men faktum är att vi ser fram emot att komma hem till vardagen och rutinerna.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.