Looki looki, vi är med i tidningen VEGO! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Looki looki, vi är med i tidningen VEGO!

I dag tassar vi ner till badstegen och tjuvläser senaste numret av VEGO innan resten av familjen vaknar.

IMG_0885

Helt sjukt! Vi är med i det här numret också! Den här gången med vår birchermüsli, supersnabba tomatsoppa, chokladmousse med avokado och gröna blåbärssoppa.

IMG_0886

Gullunge. Värd en närbild.

FullSizeRender-32

Några sidor längre fram hittar vi ett annat bekant nylle: cancerläkaren David Stenholtzs. Intressant artikel som angriper myten om att mjölk ger starka ben. Detta har vi också skrivit om tidigare, läs här.

FullSizeRender-31Och hoppla hoppla, redan på nästa uppslag hittar vi en lång artikel om en fantastisk liten pärla i Malmö som heter Raw Food House. Hit hittade vi för ungefär ett år sedan tack vare Stigs fru Marianne, och vi kan fortfarande få craving deras pad thai. Recept på sidan 80!

Så där ja, det var dagens skryt. Tack för att du lyssnade. Nu tassar vi tillbaka upp till huset och kryper ner i sängen igen.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

  1. Hej! Har ni något tips på en bra blender? 🙂 tack för bloggen!

    1. Food Pharmacy skriver:

      Vitamix eller Blendtec är två superbra mixers men tyvärr är priset inte riktigt lika bra (läs: de är jättedyra). Vi själva använder Blendtec och med tanke på hur varm den gått här hemma de senaste åren så har det trots allt varit en riktigt bra investering!

  2. Sabrina skriver:

    Tack för en superintressant hemsida och bra artiklar. Älskar att få ert nyhetsbrev! Keep up the good work! 🙂

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.