Ska du laga något med granatäpple? Läs det här först. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Ska du laga något med granatäpple? Läs det här först.

I våras delade vi med oss av ett tips som är värt att repeteras så här i semestertider: hur du pillar loss alla kärnor ur granatäpplet UTAN att stänka ner hela köket. Du trodde att banka var grejen va? Icke. Den enda nackdelen med det här sättet är att du inte får någon härlig saft kvar, fast å andra sidan får du heller inga fläckar på din vita mockaskjorta.

Länken har du här, vassegod!

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

  1. granatlover skriver:

    Banka är grejen, tycker det funkar väldigt bra så fort man lärt sig. Men er metod är ju också bra, men tar mycket längre tid.

  2. Och jag såg ett annat tips om att “klyfta” granatäpplet längst med mellanväggarna och sen enkelt plocka ut kärnorna. Nu hittar jag så klart inte den tipsfilmen, men det funkar faktiskt riktigt bra OCH man får saften kvar, vilket ju kan vara en fördel ibland. Dock får man ändå till viss del torka av kökskaklet – men gratis vardagsmotion, yey!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.