Tre vitaminbomber som vi saknar från sommarlovet på västkusten. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Tre vitaminbomber som vi saknar från sommarlovet på västkusten.

1. Rabarbern. Den som växte så mycket i sommar att den sprängde en terrakottakruk modell större i flisor. Importerad på 90-talet från Mias mormors prunkande trädgård i Solbacka, Småland. Rik på vitamin C.

IMG_1169

2. Bären. De som vi tassade ner barfota och plockade varje morgon direkt från björnbärsbusken (och som för övrigt sägs ha vuxit sig så extra granna för att förra ägaren till huset “vattnade” busken så flitigt). Rika på vitamin C och E.

FullSizeRender-41

3. Makrillen. Den som vi drog upp helt själva ur ett ostyrigt hav och filéade helt själva och åt upp helt själva. Rik på vitamin D.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.