Tre vitaminbomber som vi saknar från sommarlovet på västkusten. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Tre vitaminbomber som vi saknar från sommarlovet på västkusten.

1. Rabarbern. Den som växte så mycket i sommar att den sprängde en terrakottakruk modell större i flisor. Importerad på 90-talet från Mias mormors prunkande trädgård i Solbacka, Småland. Rik på vitamin C.

IMG_1169

2. Bären. De som vi tassade ner barfota och plockade varje morgon direkt från björnbärsbusken (och som för övrigt sägs ha vuxit sig så extra granna för att förra ägaren till huset “vattnade” busken så flitigt). Rika på vitamin C och E.

FullSizeRender-41

3. Makrillen. Den som vi drog upp helt själva ur ett ostyrigt hav och filéade helt själva och åt upp helt själva. Rik på vitamin D.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

  1. Tyvärr är ju inte fet fisk så rik på D-vitamin som man kan tro, eller det som man får från solen. Mycket lite i jämförelse och krävs att man äter väldigt mycket för att täcka dagsbehov och bygga upp lager . Men det är ju gott!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.