Visste du att det går att skydda sig mot Alzheimer? – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Visste du att det går att skydda sig mot Alzheimer?

Nu är ju det här i och för sig inte en bokblogg så vi ber så mycket om ursäkt för att vi slänger oss med boktips två dagar på raken. Men, efter att Jean Carper (som ju är en av USA:s ledande hälsojournalister) fick reda på att hon bar på en gen med hög risk att utveckla Alzheimer, så beslutade hon sig för att söka all information och forskning kring sjukdomen och hur man kan skydda sig mot den. Man kan väl säga att hon gick all in, hon började intervjua en drös med ledande forskare inom området och resultatet blev en gedigen lunta papper med titeln “100 enkla ting du kan göra för att skydda dig mot Alzheimer.

Har inte läst den själva men det låter ju onekligen intressant. Ville bara säga det. Slut på boktips. I morgon blir det ett recept på nyttigt fredagsmys som plåster på såren. Köp hem färsk mynta, ananas och kokossocker så ses vi i köket.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

  1. Murat Motas skriver:

    Hej FOOD PI+RMACY!
    Jag läste om soya bönors påverkan på hälsan. Enligt Jean Carper var det nyttigt att äta och dricka soya produkter, det förlängde levnadsåren. Nu har jag läst att det är inte så nyttigt för äldre män att använda soya produkter. Biverkningar kan vara att brösten växer och kan framkalla cancer. Vad skall man tro?

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.