Dagens outfit! Ekologiska vindruvor. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Dagens outfit! Ekologiska vindruvor.

Varje gång vi skriver ordet oekologisk på datorn så ändrar auto correct till oekonomisk. Det gäller att vara på hugget, flera gånger har vi varit på vippen att publicera inlägg om oekonomiska ananaser och bananer (och den oekonomiska laxen ska vi inte ens tala om).

Nåväl.

Eftersom vi fredagsmyste med vindruvor igår vill vi bara ta tillfället i akt att påminna om att alltid köpa ekonomiska vindruvor. När Livsmedelsverket testade oekonomiska vindruvor innehöll 96% rester från bekämpningsmedel. Bara en liten reminder. Och samma sak gäller förstås ekonomiska russin!

Vindruvor: Coop.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

  1. Fattar inte att jag inte har upptäckt er blogg förrän nu! Den är inte bara informativ och vacker utan även rolig!

    1. Food Pharmacy skriver:

      Tack Eva!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.