Tips! Prenumerera på vårt söndagsbrev. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Tips! Prenumerera på vårt söndagsbrev.

Om du skrollar ner några centimeter och tar en närmare titt i högermarginalen så kommer du hitta ett litet fält där du kan prenumerera på vårt nyhetsbrev. Gör det! Då får du en trevlig sammanfattning av veckan som gick i mejlen varje söndag klockan 09. Du kan även följa oss på instagram så klart, där heter vi food_pharmacy och lägger upp bilder på allt från våra luncher till våra misslyckade försök att göra vegan maränger. Ha en fin söndag!

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

 1. Gerd Landin skriver:

  Efter en kraftig maginfluensa blev jag rekommenderad att ta Entreovioform vilket slog ut min tarmflora. Jag fick massor med sår på kroppen som inte ville läka. detta pågick från 1967 till 2002. Då fick jag genom en docent på Karolinska Lactiplus. Min tarmflora återställdes och min hud blev fin igen. Är nu 72 år och jag mår bra och jobbar fortfarande med både trädgårdsarbete och husrenoveringar, just nu ett hus åt min dotter… Fantastiskt med en bra tarmflora och en lugn mage…

  1. Food Pharmacy skriver:

   Hej Gerd och tack för att du delar med dig av dina erfarenheter. Härligt att höra!

 2. lotta friberg skriver:
 3. Ralph Dhillon skriver:

  Det låter mycket intressant ock ville veta mer om tarm-flora eftersom den är livs viktig. Det är viktig att vara mån om detta eftersom den blir viktigare med stigande ålder

 4. Allan Petree skriver:

  Har letat förtvivlat eftet länk till ditt Söndagsbrev. Utan att ha hittat något.
  Tacksam om du ville hjälpa mig.
  Mvh.
  PS/ Skrev långt inlägg men det försvan när jag skulle ta skärmdump för att slippa skriva om.
  Hoppas detta når dig.
  Finns det något annat sätt att nå dig ?

  1. Food Pharmacy skriver:

   Är du på telefonen eller datorn? På datorn hittar du knappen om du skrollar ner lite och håller utkik i högermarginalen – där det står “Prenumerera” så kan du ange din mejladress och vips så är du prenumerant. På telefonen får du skrolla ner hela vägen till botten!

 5. Matteo mellquist skriver:

  Jag vill gärna prenumerera på ditt nyhetsbrev

 6. Maria Unden skriver:

  Vill prenumerera på söndagsbrevet

  1. Food Pharmacy skriver:

   Går du in på bloggen via telefonen eller på datorn? På telefonen hittar du en knapp om du skrålar ner hela vägen till botten. Fyll i din mejladress där så får du mejl från oss varje söndag. Och om du går in via datorn så hittar du knappen lite längre ner i högermarginalen!

 7. Lena Lindkvist skriver:

  Hej
  Jag försöker göra som ni säger att man ska göra om man vill prenumerera. Skriver in min mailadress i fältet men det går inte att trycka enter så jag kommer helt enkelt inte vidare. Hur gör jag? Vill gärna prenumerera, ni är ju bara så bäst:) /Lena

  1. Julia Axelsson skriver:

   Mejla julia.axelsson@foodpharmacy så hjälper jag dig!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.