Vi skissar på förpackning. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Vi skissar på förpackning.

Vår formgivare Anna-Panna är inte bara en fantastisk person, dessutom är hon ett geni när det kommer till design. Eller vad tycker du? Här ovan ser du hennes första förpackningsskiss till Stigs synbiotika som vi kommer att börja att sälja strax efter årsskiftet om allt går enligt plan.

Tänk dig typ en Noblessekartong, fast utan chokladen då. Eftersom vi planerar att skicka synbiotika på posten så måste förpackningen vara brevlådssmäcker, och dessutom får den inte väga för mycket för då åker vi på massa porto. Det är mycket att ta hänsyn till och det gäller att hålla tungan rätt i mun.

Nå, vad tror du – duger den?

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

 1. Är synbiotikan i tablettform, pulver eller flytande? Inte tabletter hoppas jag som inte kan svälja sådana…

  1. Food Pharmacy skriver:

   Åsa, den är i pulverform!

 2. Skulle vara så spännande att få veta mer, ex pris, användning osv!

 3. Det var en artikel i GP i helgen som handlade om tarmbakterier. Den forskaren varnade lite för att ta probiotika, hur ställer sig Stig till det uttalandet och den forskningen? Skulle vara intressant att höra. Här kommer en länk till artikeln.

  http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.2828372-bakterierna-i-tarmen-styr-ditt-liv

 4. Jag tycker det ser bra ut, och jag gillar den kommer i sachets. : )

 5. Intressant med priset tycker jag. Just nu betalar jag alltför mycket för min probiotika, och får försaka ganska mkt pga av dessa tabletter. Så bara det inte blir en för fancy förpackning som höjer priset avsevärt, men en Anna-panna tjusig logga är ju toppen såklart!
  Vad roligt att de kommer till försäljning snart, heja er!

 6. Skulle också väldigt gärna höra Stigs kommentarer till artikeln i GP som Sofia länkar till!!

 7. Hej, följer utvecklingen med spänning 🙂
  Men jag är också jätteintresserad av en kommentar till artikeln i GP som Sofia länkar till ovan, där forskare anser att “man” inte bör äta probiotika? Hur ser ni på det?

  1. Food Pharmacy skriver:

   Hej, vi läste ju naturligtvis också artikeln i GP och vi blev ju naturligtvis också nyfikna på vad Stig hade för kommentar till det hela. Vi publicerar Stigs kommentar på artikeln nästa vecka!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.