Dagens outfit! Ceylonkanel. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Dagens outfit! Ceylonkanel.

Vi inleder helgen med en kanelfärgad kofta och äkta Ceylonkanel i magen. Kanel är en extremt antioxidantrik och antiinflammatorisk krydda, men det är skillnad på kanel och kanel. Den vanligaste kanelen som du oftast hittar i affären är sk kassiakanel. Kassiakanelen hamnade på löpsedlarna i våras då den visade sig vara levertoxisk i stora mängder (läs mer här och här). Så, planerar du att lassa in stora mängder kanel varje dag, är kanske sk Ceylonkanel något för dig? Finns på många nätshoppar och i välsorterade hälsokostbutiker.

Kofta: H&M. Ceylonkanel: Chelsea Farmers Market, London. Läppstift: Chanel. Barn: ej till salu.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

  1. Mattias Wikman skriver:

    Tack för bra tips men varför är inte barnen till salu? Vi kan väl byta barn iallafall.. Väldans konservativt tänkande av er.. 😉

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.