Höstens färg! Avokadogrön. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Höstens färg! Avokadogrön.

Grönt är skönt och speciellt när det är rikt på antioxidanter och starkt antiinflammatoriskt. Du som tittar in här då och då vet hur mycket vi älskar avokado (vi äter en om dagen). Förutom att den är nyttig och god är den grym på att multitaska: vissa dagar åker den ner i smoothien och andra i chokladmoussen. Matchas helst med grön knytblus och grön Nobelprisvinnare.

Knytblus: H&M någon gång på 90-talet. Bok: Samuel Becket på Akademibokhandeln. Avokado: Coop på torget.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

  1. Jag får så fruktansvärt ont i magen när jag äter avokado. Ingen aktivitet blir möjlig utöver att gny i fosterställning i några timmar. Vilket är så synd, för det är ju så gott! Och nyttigt ju… Jag har aldrig fått någon förklaring till varför, men googlar jag på fenomenet så ser jag att jag inte alls är ensam om det.
    Har ni hört talas om detta och vad det kan tänkas bero på?

    1. Food Pharmacy skriver:

      Hej Hanna, det var verkligen en nyhet. Ingen av oss har hört talas om det! Tyvärr!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.