Höstens viktigaste accessoar! Ingefäran. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Höstens viktigaste accessoar! Ingefäran.

En av höstens viktigaste accessoarer är utan tvekan ingefäran. Den innehåller massa antioxidanter, förhindrar och lindrar förkylning och är anti-inflammatorisk. Du kan styla den på många sätt, men för vardagsbruk föredrar vi att hacka den fint och dricka den som te. Häll hacket i en stor, klassisk tekopp med varmt vatten och citron och matcha med en beige top och en näve beiga popcorn. Perfektion!

Linne: Marlene Birger. Ingefära: Coop. Popcorn: Kung Markattas ekologiska.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.