Dagens outfit! Kryddnejlikan. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Dagens outfit! Kryddnejlikan.

Du tänker kanske jul när du hör kryddnejlika, men vi tänker världens starkaste antioxidant. Kryddnejlika är en indonesisk krydda som använts i asiatisk medicin i årtusenden, och förtjänar att användas till mycket annat än att bara stickas i apelsiner en månad om året. Lägg den i din mortel i stället, och därefter i din smoothie. Några av kryddnejlikas världsberömda egenskaper: starkt anti-inflammatorisk, antiseptisk, anestetisk (bedövande), rubefacient (värmande och lindrande) och anti-flatulent (tjusigt ord för att den motverkar pruttar). Go kryddnejlikan!

Bricka: Lagerhaus 79:-. Sprayflaska: Lagerhaus 99:-. Halvdöd basilikaplanta: Coop. Mortel: farmor. Grön glasbruk: också farmor. Kryddnejlika: Coop.

 

 

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.