Och där sitter Juni och låtsas som att vi inte släpper en bok i augusti. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Och där sitter Juni och låtsas som att vi inte släpper en bok i augusti.

Under dinosauriestämplarna, glitterdiademet, snögubben Valle och räkningarna ligger det och glöder. Bokkontraktet. Kvittot på att vi släpper en bok i augusti. Och där i bakgrunden sitter Juni och pillar med en tejprulle och låtsas som att detta inte är det STÖRSTA som har hänt i år. Bra försök, Juni, men vi vet att du driver med oss.

Nu: Olafur Eliasson på Moderna Museet. Ha en fin söndag!

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.