Så här skalar du en ingefära på 30 sekunder. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Så här skalar du en ingefära på 30 sekunder.

Det finns inget som är krångligare att skala än ingefära (eller förresten, gurkmeja är faktiskt ännu värre pga färgen). Vi har testat allt från kniv till potatisskalare, men här metoden är faktiskt bäst. Vi har inte tagit patent på den än men det är på g.

IMG_4870

Så här gör du:

Ta en sked och en bit ingefära. Vänd skeden upp och ner (alltså inte som på bilden) och “gnid” sedan av skalet med baksidan av skeden.

IMG_4878

Eventuellt kommer detta inlägg inte gå till historien som det tydligaste, det är NU man önskade att man hade en kamera och en regissör. Ruben Östlund, where art thou? Tror för övrigt att vi bryter här. Men lova att du provar (om du fattar).

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.