Dagens outfit! Kokosolja. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Dagens outfit! Kokosolja.

I dag går vi på knattejympa, åker skridskor och väljer tapeter men först ska vi gurgla lite. Sedan vår vän Mitte skrev om oil pulling så har vi börjat gurgla kokosolja lite titt som tätt för vitare tänder, friskare tandkött och mindre plack och tandsten. Instämmer, det låter som ren humbug, men detta är tydligen en tusenårig ayurvedisk metod som man använder just för att rengöra mun och tänder. Så, vi tänkte: varför inte? Vi provar under några månader och sedan låter vi vår tandläkare utvärdera resultatet i mars.

Lilla kruxet? Att man ska gurgla oljan i 15-20 minuter på fastande mage (alltså på morgonen), vilket är i princip omöjligt när man har barn som ska i väg till skolor och dagis. Mitte tipsar om att man kan passa på att göra det delvis i duschen, och själva kan vi tipsa om att FÖRBEREDA familjen på vad som komma skall INNAN du för in en stor sked kokosolja i munnen. För sedan är det liksom kört.

Kokosolja: Kung Markatta. Sovmask: SAS. Tischa: Miami Marlins. Hudvårdsprodukter: Maria Åkerberg.

 

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

 1. Ananannanna skriver:

  Hur gick det? Hur gick det? Spänningen är olidlig!

  1. Food Pharmacy skriver:

   Haha, tänkte på detta för bara någon dag sedan. Vi höll det i två veckor typ och sedan föll vi tillbaka i gamla vanor. Men, grymt att du påminner – ska ta upp det igen och lovar att återkoppla på bloggen!

 2. Kom ihåg att spotta ut det i komposten, annars kommer det stelna i avlottsrören! (fast det har du säkert redan koll på :))

  http://www.dn.se/nyheter/sverige/matfetter-proppar-igen-svenska-ror/

  1. Food Pharmacy skriver:

   Ja, helt riktigt!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.