Dagens outfit! Tre sorters pumpa. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Dagens outfit! Tre sorters pumpa.

I helgen frossar vi i tre olika sorters pumpa. Pumpa innehåller mycket fiber, antioxidanter, mineraler och vitaminer, och väldigt få kalorier och fett. Och gott, ja det vet vi ju att det är. I onsdags lagade vi den här soppan och lite senare i dag planerar vi att kalasa loss på pumpa + kokos + gurkmeja + ingefära. Återkommer med recept om det blev lyckat!

Pumpa 1: Coop. Pumpa 2: H&M for Unicef. Pumpakärnor: Biofood.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.