En tyst dag på bloggen. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

En tyst dag på bloggen.

I dag hade vi tänkt att posta ett inlägg om durramjöl, men med tanke på det hemska som hänt i Paris vill vi ägna några rader åt att reflektera över vår värld i stället. Våld, klimatkris och flyktingströmmar har blivit vardag i nyhetsrapporteringen, vilket på något omvänt vis ibland gör det lätt att glömma att detta också innebär vardag för alldeles för många människor.

I dag skänker vi en extra tanke till offren i Paris och deras anhöriga, och utlyser en tyst fortsatt dag på bloggen.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.